Banen, drivingrange en clubhuis

Geniet van wat de golfsport te bieden heeft

Tussen natuurgebied “de Biesbosch”” en de alom bekende snelweg “A27” ligt golfbaan De Kurenpolder. Dit is niet zomaar een golfbaan, maar een golfcomplex dat beschikt over alle faciliteiten die een golfbaan nodig heeft.

Main course

Wij bieden u een uitdagende 9 holes par 68 baan, toegankelijk voor spelers van elk niveau, alsmede een mooie junior course 9 holes par 3 baan.
Beide banen, met A status, zijn aangelegd in de prachtige natuurlijke omgeving van nationaal park de Biesboch en maken deel uit van de Kurenpolder recreatie waarbij, tijdens de aanleg, zoveel mogelijk rekening is gehouden met de bestaande begroeiing en mooie waterpartijen.
Deze golfbaan is licht geaccidenteerd en wordt door de geoefende spelers als uitdagend beschouwd. Vanaf meerdere holes kunt u genieten van een mooi uitzicht over waterpartijen en de rivier de Bergsche Maas/Amer.

Om op onze 9 holes par 68 baan te golfen dient u in het bezit te zijn van baanpermissie / Handicap 54, EGA handicap 36 of lager. Mocht u nog niet in het bezit zijn van baanpermissie, dan bent u van harte welkom op onze 9 holes par 3. Deze par 3 baan is uitstekend geschikt voor het oefenen van het korte spel en combinatiespel. Naast de goed onderhouden baan, beschikken wij over een ruime en dubbeldeks driving range, zodat er altijd ruimte is om voorafgaand aan uw ronde een balletje in te slaan.

Verrekeningstabellen Main course.
EGA Playing handicap tabel Heren 9 of 18 holes
EGA Playing handicap tabel Dames 9 of 18 holes
Scorekaarten Main course.
Scorekaart-main course

Lees meer

Junior course

Onze junior course biedt u een absolute meerwaarde voor het oefenen van het korte spel. Met mooi aangelegde vijvers en uitdagende afslagen kunnen we trots zijn op deze aanwinst die u ook mag gebruiken als u nog niet in het bezit bent van een GVB. Inschrijven kan per flight van maximaal 4 personen. U dient zich te melden in het clubhuis, een tas is verplicht. Deze kunt u eventueel huren in het clubhuis.

Lees meer

Drivingrange

Onze dubbeldeks drivingrange biedt plaats aan golfers die willen inslaan voor een ronde of wedstrijd, of gewoon even willen oefenen. Bij de drivingrange is de golfschool gevestigd. Deze verzorgt lessen (op afspraak). Voor meer info kunt u mailen naar het secretariaat van de  golfschool; info@gsdk.nl.

Lees meer

Clubhuis

In het clubhuis met ruim terras kun je je op je gemak voorbereiden op een rondje golf zodat je ontspannen de baan in kan. Ook achter is er volop gelegenheid om even na te praten met een borrel en een hapje of maaltijd van de uitgebreide kaart.

Lees meer

Altijd wat te doen op de club

Laagdrempelig, gezellig en gemoedelijk. Als lid voel je je hier thuis.

Bekijk agenda

Wilt u lid worden?

Vul hier uw gegevens in

Wanneer u de informatie heeft verstuurd nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!