Beste leden,

Naar aanleiding van de ministeriële persconferentie van gisteren 17 november 2020 is er ten opzichte van het huidige protocol slechts één wijziging gekomen met ingang van 19 november 2020.

Wij mogen weer met maximaal 4 personen in een flight, in een les, maar ook buiten!

Voor de groepslessen betekent dat de groepsgroottes weer naar maximaal 4 personen gaan exclusief de Pro.

De Pro kan meerdere groepjes tegelijk lesgeven, maar de groepjes mogen niet mengen en moeten zichtbaar afgescheiden zijn. Bijvoorbeeld door 1 mat vrij te laten op de drivingrange tussen de groepjes of 1 groep instructies te geven op de drivingrange en de andere op oefenfaciliteiten elders bijvoorbeeld de puttinggreen.

Gelukkig mag de baan open blijven en bent u dus van harte welkom om te komen spelen met inachtneming van alle hierna genoemde maatregelen.

We sluiten de horeca, toiletten, douches en kleedkamers sluiten tot nader order.  Zodra hier verandering in komt, houden we u op de hoogte. Het clubhuis blijft dus dicht.

De toiletten van de golfschool bij de driving range worden geopend.

Er is een loket in de hal van het clubhuis dat van 09.00 – 15.00 uur bemand is en waar u terecht kunt;

–          voor het afhalen van koffie, thee en een snack

–          het reserveren en afrekenen van een greenfee

–          reserveren en afrekenen van een handicart (als die op de baan wordt toegestaan)

–          betalen kan alleen per pin

Voor vragen of het reserveren van een starttijd of handicart kunt u dus ook telefonisch terecht tussen 09.00 – 15.00 uur op telefoonnummer 0162-402820.

De poort is dagelijks geopend van 09.00 – 15.00 uur (of langer bij lessen van de golfschool):

–          wanneer u in bezit bent van een poortsleutel kunt u iedere starttijd boeken. U kunt immers zelf de poort openen om het terrein op te rijden of te verlaten.

–          heeft u geen poortsleutel dan vragen wij u een starttijd te boeken tussen 09.00 – 15.00 uur.

Wanneer u pas na 15.00 uur de baan verlaat, kunt voordat u de baan in gaat een poortmuntje halen bij het clubhuis om het terrein te verlaten.

–          wanneer u een handicart (indien toegestaan) reserveert dan kunt u deze vanaf 09.00 uur ophalen en moet deze voor 15.00 uur worden ingeleverd.

We willen de doorstroming in de baan graag blijven garanderen, daarom vragen wij u een tweede starttijd te boeken als u 18-holes wilt lopen.

Wedstrijden blijven mogelijk mits aan alle maatregelen wordt voldaan. We verzoeken u dringend u aan de starttijden te houden, niet te vroeg te komen en na de wedstrijd meteen te vertrekken. Houd u zich aan samenkomen met niet meer dan 4 personen.

Uiteraard blijven alle reeds bestaande maatregelen van kracht:

–          houdt 1,5 meter afstand

–          blijf thuis bij klachten

–          was en desinfecteer uw handen regelmatig

–          hoest of nies in uw elleboog

–          gooi zakdoekjes of tissues direct weg in  de daarvoor bestemde afvalbakken

En houd u er rekening mee dat in alle publieke gebouwen vanaf 1 december a.s. het dragen van een mondkapje verplicht is.

Namens Landgoed De Kurenpolder en de Golfschool,

Heidi Smits, voorzitter GC De Kurenpolder