Main course

Golfclub GC De Kurenpolder ligt halverwege tussen Gorinchem en Breda en is eenvoudig te bereiken vanaf de Snelweg A 27

.
Wij bieden u een uitdagende 9 holes par 68 baan, toegankelijk voor spelers van elk niveau, alsmede een mooie junior course 9 holes par 3 baan.
Beide banen, met A status, zijn aangelegd in de prachtige natuurlijke omgeving van nationaal park de Biesboch en maken deel uit van de Kurenpolder recreatie waarbij, tijdens de aanleg, zoveel mogelijk rekening is gehouden met de bestaande begroeiing en mooie waterpartijen.
Deze golfbaan is licht geaccidenteerd en wordt door de geoefende spelers als uitdagend beschouwd. Vanaf meerdere holes kunt u genieten van een mooi uitzicht over waterpartijen en de rivier de Bergsche Maas/Amer.

Om op onze 9 holes par 68 baan te golfen dient u in het bezit te zijn van baanpermissie / Handicap 54, EGA handicap 36 of lager. Mocht u nog niet in het bezit zijn van baanpermissie, dan bent u van harte welkom op onze 9 holes par 3. Deze par 3 baan is uitstekend geschikt voor het oefenen van het korte spel en combinatiespel. Naast de goed onderhouden baan, beschikken wij over een ruime en dubbeldeks driving range, zodat er altijd ruimte is om voorafgaand aan uw ronde een balletje in te slaan.

Layout van de baan

Geniet van de mooie waterpartijen in en rond de baan:

Main course baanlayout

Overzicht van de 9 holes main course